Maula

Amb un toc de taronja sanguina.
Cervesa d'ordi, estil Pale Ale

Mussa

Amb un toc de llima.
Cervesa de blat, estil Witbier

Butoni

Amb un toc de taronja.
Cervesa d'ordi, estil Golden Ale

Maula

Amb un toc de taronja sanguina. Cervesa d'ordi, estil Pale Ale

descobrix-la

Mussa

Amb un toc de llima. Cervesa de blat, estil Witbier

descobrix-la

Butoni

Amb un toc de taronja. Cervesa d'ordi, estil Golden Ale

descobrix-la

La Nostra Història

Som 100% naturals. Som 100% valencians

Tradició, familia i esforç. Aquest ha estat sempre el nostre compromís amb tu. Cervesa de València és un nou projecte de La Mejor Naranja, més de quatre generacions d’agricultors, venent cítrics a internet des de 2002 fins hui, seguim amb el mateix producte de sempre, natural i valencià. Amb els nostres propis fruits hem elaborat aquestes cerveses valencianes, perquè tastes la nostra cultura i les nostres tradicions.

La Nostra Terra

Descobreix les cerveses de llegenda. Benvingut a la Cervesa de València

La identitat d ́un poble la formen les seues tradicions, cultura, gastronomía i sobretot el saber popular. Les llegendes, mites, contes, històries que es narraven de pares a fills i que encara perduren a les nostres memòries. El nostre saber popular està ple d ́històries fantàstiques i sorprenents, plenes de fades, dimonis i personatges curiosos, moltes vegades relacionats en fets que van ocòrrer en la realitat. Hem volgut rescatar aquestes històries pròpies de la mitologia valenciana, amb identitat pròpia. Un homenatge a la nostra terra, als nostres avantpassats i la nostra cultura.

Contacte

Cervesa de València

Eres Major de 18 anys?

fent click en "Si", tambíen confirmes que estàs d'acord amb la nostra política de cookies, avís legal i política de privacitat.

Ho sentim, has de ser major de 18 anys per a accedir a esta web

entenc

Un projecte de Brandsummit